Crypto Geld beleggen Vastgoed

Vastgoed kopen in Turkije nu mogelijk met cryptocurrency

Ondanks het verlies in de waarde van veel digitale valuta’s en met name Bitcoin in het afgelopen jaar, wijzen gegevens van Statista erop dat het aantal eigenaars van cryptocurrency wallets met 32% is toegenomen en 31 miljoen bereikte tegen het einde van 2018. Naast de vele industrieën, waaronder automotive, reizen en informatica, waar cryptocurrency op grote schaal gebruikt wordt is het ook wijdverspreid in de vastgoedsector.

Vastgoed kopen in Turkije nu mogelijk met cryptocurrencyToonaangevende bedrijven in de wereld zoals Microsoft, Virgin Atlantic en Shopify bieden gebruikers nu de mogelijkheid betalingen te doen in cryptocurrencies voor hun producten en diensten. De vastgoedsector heeft ook een toename van het gebruik van digitale valuta’s meegemaakt en het is nu mogelijk om huizen met cryptocurrency te kopen in Turkije, een thuis voor veel buitenlandse investeerders.

Met een totale marktwaarde van 140 miljard dollar wordt cryptocurrency actief gebruikt in de reizen, eten, informatietechnologie, auto- en vastgoedsector. Als één van de meest aantrekkelijke Europese landen voor woninginvesteringen waar in 2018 40 duizend eigendommen zijn verkocht aan buitenlanders, gebruikt Turkije niet alleen Bitcoin (BTC) maar ook Ripple (XRP), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Litecoin (LTC), Tether (USDT) en Stellar (XLM) voor transacties in het verkoopkantoor. Antalya Homes, het toonaangevende internationale makelaarskantoor, dat al duizenden buitenlanders heeft geholpen een huis in Turkije te kopen, heeft een innovatieve aanpak gevolgd door in 2018 negen huizen te verkopen met Bitcoin (BTC).

Aankoop van eigendom met cryptocurrency biedt meer voordelen

Betaling met cryptocurrency maakt betrouwbaardere en snellere transactieprestaties mogelijk, zoals geldoverdracht tussen bankrekeningen zonder wisselkoersverlies. Het is zeer winstgevend om onroerend goed te kopen voor degenen die gebruik willen maken van hun cryptocurrency-investeringen in de vastgoedsector. Door investeringen te doen in met name Turkije, waar wonen steeds waardevoller wordt, kunnen beleggers hun investering verschuiven naar een minder risicovol en veiliger gebied en daarmee hun spaargeld vermenigvuldigen. Op de website van Antalya Homes is een special sectie genaamd Betaal met Bitcoin voor alle vragen met betrekking tot de aankoop van huizen met cryptocurrency. Voor degenen die van plan zijn een huis met cryptocurrency te kopen, biedt Antalya Homes de mogelijkheid om een ​​huis in Turkije te bezitten vanaf 30 duizend euro (9 BTC).

Lees ook: Hoe kan je investeren in vastgoed? en Beleggen in Duits vastgoed

Gratis download: 30 winstgevende aandelen in 5 minuten