Crypto Geld beleggen

Veilig Bitcoin, Ethereum en Litecoin kopen. Zo doe je dat.

De cryptocurrencies Bitcoin, Ethereum en Litecoin wekken dagelijks meer interesse. En de waarde zal naar alle waarschijnlijkheid de komende periode enorm gaan stijgen. Goed om te weten is daarom dat ook jij nu heel makkelijk toegang hebt tot deze en andere populaire cryptocurrencies.

coinbaseMaar waar moet je op letten voordat je deze digitale munten gaat kopen? De veiligheid is het voornaamste aspect waar je naar moet kijken. Je wilt natuurlijk voorkomen dat je gehackt wordt en iemand er met jouw geld vandoor gaat. Daarnaast is het goed om te kijken naar de transactiekosten die je betaalt bij het aankopen en/of verkopen van de cryptocurrencies.

Veiligheid

Voor het bezitten van Bitcoins, Ethers en Litecoins heb je een digitale portemonnee nodig die de private keys voor je bewaart. Dit kan op verschillende devices, zoals je computer, laptop, tablet of telefoon. Er zijn talloze (online) aanbieders van dit soort portemonnees, waarbij de ene aanbieder veiliger is dan de andere.

Je kunt de private keys zelfs uitprinten en ze veilig in een kluis opbergen zodat je niet het risico loop gehackt te worden. Echter het kopen en verkopen of het betalen met de munten wordt dan natuurlijk een stuk onhandiger.

Eén van de bekendste online wallets genaamd Coinbase staat bekend om hun extreme maatregelen omtrent de beveiliging tegen fraude en hacken. Ze gaan zelfs zo ver daarin dat zij zichzelf hebben kunnen verzekeren in het geval het toch mis zou gaan. Dit biedt de gebruikers van Coinbase een enorme zekerheid van veiligheid.

Coinbase is daarom wereldwijd de populairste en volgens velen meest veilige manier om Bitcoins, Ethers en Litecoins te kopen en te verkopen.

$10 Gratis Bitcoin tegoed

Wil je zelf ook deze digitale valuta’s kopen? Meld je dan via deze link aan op Coinbase en ontvang bij je eerste storting (van $100 of meer) gratis Bitcoins ter waarde van $10.

Aanrader: Kleine cryptomunten die x100 kunnen gaan!