Geld besparen

Direct besparen zonder investering vooraf met zonnepanelen van Solease

Zonnepanelen zijn natuurlijk enorm goed voor het milieu en het opwekken van eigen energie is financieel zeer aantrekkelijk. Los van de investering, kan je met zonnepanelen gratis stroom genereren. Maar wat veel mensen tegenhoudt bij de aanschaf van zonnepanelen is de hoge investering vooraf en de lange terugverdientijd van zo’n 6 á 7 jaar.

Door zonnepanelen te huren via Solease is dit geen probleem, want je start meteen met euro’s en CO2 besparen zonder investering. De maandhuur betaal je namelijk met de besparing.

De voordelen
1. Geen investering: wél meteen euro’s en CO2 besparen met zonne-energie van eigen dak.
2. Solease regelt alles: aanschaf, instal­latie, monitoring, reparatie én verzekering.
3. Volledig flexibel: de zonnepanelen later toch zelf kopen? Of ga je verhuizen? Geen probleem.

Op deze manier zijn zonnepanelen bereikbaar voor iedereen en zo kan iedereen van de voordelen profiteren.

Het huren van zonnepanelen heeft voor jou als milieu- en kostenbewuste consument een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van kopen. Zo is een kostbare investering vooraf niet meer nodig en word jij als huurder geheel ontzorgd, van aanschaf tot verzekering. Maar er is meer…

Solease gelooft erin dat het verhuren van zonnepanelen ook de beste prijs-kwaliteitverhouding tot stand brengt: als verhuurder zijn zij immers verantwoordelijk voor de investering en alle risico’s. Zij kennen de markt van binnen en buiten. Huurpanelen van Solease zijn van hoge kwaliteit, maar dankzij hun unieke inkoopmogelijkheden óók voordelig. Door het verhuren van zonnepanelen dragen zij bij aan een echt duurzame economie, volledig transparant.

Meer informatie? Bezoek de website van Solease.

Gerelateerde berichten

Altijd korting op duizenden herhaalaankopen bij Bol.com

Je belastingaangifte leuker en makkelijker!

Forse verschillen brandstofprijzen 12 populaire vakantielanden

Plaats een reactie