Geld besparen

Geld besparen op al je online aankopen bij ruim 1.750 webwinkels

Hoe leuk is het als je op alle aankopen die je online doet geld kan besparen? Geweldig toch!?

De afgelopen jaren zijn er steeds meer zogenaamde “Cashback” programma’s op de markt gekomen.

Via een cashback programma kan je winkelen bij heel veel webwinkels. Je ontvangt over je aankopen korting/punten die zij na goedkeuring in je account storten. Bij elke webwinkel staat aangegeven hoeveel korting/punten je kunt sparen. Dit kan per euro of per bestelling zijn.

Wil je ook via Casback besparen? Meld je dan aan bij Euroclix.

EuroClix is hét spaarprogramma in Nederland, waar je je spaarpunten kunt inwisselen voor euro’s. Ook kun je op verschillende manieren punten (Clix) verdienen en hoef je, in tegenstelling tot andere spaarprogramma’s, geen producten te kopen om de Clix te verdienen.

EuroClix is het enige spaarprogramma in Nederland waar loyaliteit écht telt. Hoe meer Clix je spaart, des te hoger wordt jouw inwisselkoers. Jouw spaarpunten kun je inwisselen voor euro’s. Nieuwe leden ontvangen direct een startpremie van 150 Clix (€ 1,95).

Aanbiedingen bij webshops

Hoe werkt een cashback programma?

De websites van cashback programma’s doen aan affiliate marketing. Dat wil zeggen dat ze webshops promoten aan bezoekers en een vergoeding krijgen zodra een bezoeker iets koopt in deze webshops. Een deel van de vergoeding die ze daarvoor krijgen, geven ze op hun beurt weer aan de deelnemers van het cashback programma.

Lees ook: