Geld besparen

Geld besparen op een dagje dierentuin

Als we kijken naar een dagje dierentuin zien we dat een gezin daar gemiddeld een korting tussen de € 30,- en de € 40,- kan pakken! Soms zijn er zelfs kortingen die nog hoger zijn! Helaas zien we in de praktijk dat veel mensen toch regelmatig korting laten liggen doordat ze simpelweg niet weten dat er een hoge korting te krijgen is op de entreekaarten. Tijd om hieronder een rekenvoorbeeld te maken voor jullie.

dierentuin kortingkaartjesAls we kijken naar de entreeprijzen van 2018 en 2019 zien we dat er een stijging heeft plaatsgevonden bij de meeste dierentuinen. Nu is het zo dat we in 2019 veel betere kortingen hebben gevonden waardoor het allemaal mee blijkt te vallen.

Als we bijvoorbeeld eens kijken naar een dagje Wildlands in Emmen. We zien dat een gezin met twee kinderen boven de 10 jaar aan de kassa dan € 110,- kwijt is. Dan hebben we nog geen kosten gerekend voor het parkeren of eventuele lekkernijen tijdens het bezoek. Dit is dus een aardig bedrag voor een dagje uit. Nu is er op het moment van schrijven een Wildlands korting te krijgen via Kortingkaartjes Dierentuin waarmee je met datzelfde gezin nog maar € 60,- kwijt bent. Dat is dus een korting van € 50,- in totaal! Zoals je ziet is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij alle actuele dierentuin kortingen. Je kunt een korting pakken door ergens mee te gaan sparen, mee te gaan bieden in een veiling of gewoon door een directe korting te pakken. De keuze is aan jou!

Kortingkaartjes Dierentuin

Ben je op zoek naar alle actuele dierentuin kortingen? Wees dan slim en neem een kijkje op de website van Kortingkaartjes Dierentuin. Hier staan alle dierentuin kortingen overzichtelijk op een rij en kun je direct zien welke korting het beste bij jouw situatie past!