Geld besparen

Je belastingaangifte leuker en makkelijker!

Het lijkt wel alsof de belastingdienst het ieder jaar lastiger probeert te maken. Is het niet het programma voor de belastingaangifte dat een ander uiterlijk heeft gekregen, dan zijn het wel de vele wijzigingen in de regelelingen en toeslagen. Waar heb je wel en niet recht op? Je moet haast een hele studie hebben gedaan wil je het een beetje begrijpen allemaal. En dan nog ben je er niet zeker van of dat je er wel het maximale uit hebt gehaald.

Dat moet leuker en makkelijker kunnen lijkt ons. En ja hoor, we hebben een website gevonden die al deze narigheid voor je uit handen neemt. En dat voor slechts €25 per jaar.

Op Bokkz.nl ontdek je met je online belastingaangifte wat de Belastingdienst je niet vertelt en doe je aangifte met de kennis van de belastingadviseur.

Bokkz biedt een makkelijke en voordelige online belastingaangifte, beter dan de Belastingdienst. Want Bokkz vertelt je ook op welke regelingen en toeslagen je recht hebt. Bokkz biedt een heel jaar deskundige service en de belastingadviseurs van Bokkz geven gratis advies als je daarom vraagt.

Meer informatie vind je op Bokkz.nl