Boeken

Ken Honda’s nieuwe boek: “Geld maakt gelukkig”

Geldzorgen: iedereen kent ze. Beroemd spreker, auteur en zakenman Ken Honda helpt jou je mindset te veranderen. Hij leert je anders na te denken over het geld dat je hebt, verdient, uitgeeft en spaart. En dat doet wonderen.

Geld maakt gelukkig coverHonda ziet dat de mensen met niet te véél en niet te weinig geld het gelukkigst zijn. Het doel is om de perfecte balans te vinden tussen een nonchalante en strenge houding ten opzichte van je portemonnee: de gouden middenweg. Daarvoor is het van belang jouw visie op geld, die grotendeels bepaald is door je ouders en omgeving, onder de loep te leggen.

Geld maakt gelukkig biedt alle middelen voor het bouwen aan een perfecte relatie tussen jou en je portemonnee. Je zult merken dat je relaxter bent én meer overhoudt!

Over Ken Honda

Ken Honda portretfotoKEN HONDA (Tokyo, Japan) werkte jarenlang in de zakenwereld en is sinds twaalf jaar megabestsellerauteur. Hij verkocht al meer dan zeven miljoen exemplaren van zijn boeken over geld en geluk. Inmiddels heeft hij 110 boeken op zijn naam staan, maakt hij een wekelijkse podcast en is hij de bestbetaalde spreker van Japan.

Bekijk het boek op bol.com:

Lees ook: