Boeken

Nieuw boek: Crisis. Wat te doen?

Op 16 juni 2020 verschijnt het boek ‘Crisis. Wat te doen? Van rood naar groen’ geschreven door Erica Verdegaal en Marieke Henselmans.

Niemand heeft ervaring met een pandemie. En elke economische crisis valt rauw op ons dak. Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen- en huizenprijzen doen? Relax. Dit hulp- en werkboek gaat je met visie, creativiteit, nieuwe inzichten, praktische oefeningen en humor door de crisis slepen. Eerst gaat de thermometer in je geldzaken. Via een (online)test krijg je code rood, geel of groen, met tips voor wat je in jouw geval moet doen. Ook ga je een geldcrisis oefenen. Dan ben je voorbereid. Vele inspirerende ervaringsverhalen zorgen dat je deze crisis ook emotioneel overleeft. En de volgende. Of je nu een zzp’er, vaste of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.

Over de auteurs

Erica Verdegaal en Marieke HenselmansErica Verdegaal is econoom, Marieke Henselmans is besparingsdeskundige. Beide schrijven sinds de jaren negentig over geldzaken voor tal van bekende tijdschriften en kranten, zoals het Financieele Dagblad, NRC en het AD. Bij elkaar publiceerden ze tientallen boeken, die steevast positief worden ontvangen en geprezen om hun helderheid en humor.

Lees ook: