Affiliate marketing Geld verdienen

Ontvang Amazon Associates betalingen op je Nederlandse bankrekening

Amazon.com is de grootste webshop ter wereld en heeft wellicht het grootste en meest succesvolle affiliate programma ter wereld: het Amazon Associates programma. Via dit affiliate programma ontvang je commissies tot wel 10% over de verkopen van bezoekers die jij hebt aangedragen. En het mooie is dat dit geldt voor het complete winkelwagentje van deze bezoekers.

Zo ontvang je Amazon Associates betalingen op je Nederlandse rekeningNiet verkeerd dus om je aan te sluiten als partner van Amazon.com. Echter zodra het aankomt op de uitbetaling van deze commissies, loop je als Nederlander al snel tegen een probleem aan. Hoe ontvang je deze Amerikaanse dollars?

Amazon.com maakt alleen geld over naar bankrekeningen in de Verenigde Staten. Betalingen buiten de VS worden alleen gedaan middels tegoedbonnen en cheques. En niet via een directe overboeking naar jouw Nederlandse bankrekening.

Hoewel tegoedbonnen voor een particulier leuk zijn, is dit voor jou als je serieus met affiliate-marketing aan de slag wilt geen optie. Uit laten betalen per cheque is ook verre van ideaal. Het duurt vaak lang voordat je de cheque ontvangt en de kosten voor het laten verzilveren van de cheque kunnen hoog oplopen. Denk hierbij aan kosten rond de €50,- (dit is per bank verschillend). Daarnaast kan het ook enkele dagen duren voordat de bank het bedrag via de cheque van Amazon weet te ontvangen.

Amerikaanse bankrekening openen

Voor het ontvangen van de affiliate inkomsten via een directe overschrijving heb je dus een Amerikaanse bankrekening nodig. Bij de meeste banken zal dit je niet lukken zolang je geen woonadres in de Verenigde Staten hebt.

Gelukkig biedt het online platform Payoneer uitkomst. Je kunt hier gemakkelijk online een bankrekening aanmaken en waar ter wereld je ook woont of bent, het geld wordt netjes naar deze rekening overgemaakt. Daarbij zijn de kosten van 1% per transactie zijn zeer acceptabel.

Vervolgens kan je het geld vanaf deze rekening direct naar je eigen Nederlandse bankrekening laten overschrijven. Let er op dat het bedrag in Amerikaanse dollars wordt uitbetaald, dus kijk altijd even naar een gunstige wisselkoers van de Euro/Dollar zodra je het overmaakt.

Als je jezelf aanmeldt via deze link, krijg je $25 bijgestort zodra je meer dan $1.000 op je rekening hebt ontvangen.

Veel plezier met geld verdienen!

PS Payoneer voegt steeds meer landen toe. Zo kan je nu ook al een Canadese en een Australische bankrekening openen.

beginnen met affiliate marketing

Beginnen met Affiliate Marketing (gratis e-book)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-book nu tijdelijk gratis.


Leer hoe je een succesvolle affiliate website bouwt waarmee je structureel geld verdient. Ontdek hoe jij affiliate marketing inzet op een manier die leuk, leerzaam én lucratief is voor jou.


De voordelen van affiliatie marketing:

  • Veiligste manier om online geld te verdienen
  • Verdienmodel met de minste opstartkosten
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Financiële vrijheid

Ontvang het beste stappenplan voor jouw eerste affiliate website.


In dit e-book leer je:
  • Hoe je in 15 stappen een volledige affiliate website bouwt (zonder enige ervaring)
  • Hoe je veel bezoekers naar je website krijgt
  • Hoe je succesvol producten van adverteerders promoot

Aanbevolen boeken

Haal alles uit je geld

Haal alles uit je geld

Bekijk
Rijke pa arme pa

Rijke pa arme pa

Bekijk
De psychologie van geld

De psychologie van geld

Bekijk
Over geld praat je wel

Over geld praat je wel

Bekijk

Lees ook: