Geld verdienen

Geld verdienen met het spelen van online spellen

In de jaren na 1990 begonnen eenvoudige online spellen populariteit te winnen, vooral met de opkomst van breedbandinternet. Deze spellen waren vaak eenvoudig van opzet, waarbij je tegen jezelf of tegen een virtuele speler kon spelen. Door voortdurende verbeteringen en technologische vooruitgang, hebben online spellen zich ontwikkeld tot geweldige games en daarmee een geliefde bezigheid voor veel mensen. Helemaal de mogelijkheid om echt tegen andere mensen te kunnen spelen maakt de ervaring extra realistisch.

Hoe leuk is het dan dat je nu je favoriete spellen kunt spelen en daar nog geld mee kunt verdienen ook?

Hoe dan? Vraag je je waarschijnlijk af.

Met EazeGames.

In de wereld van online gaming is EazeGames een opvallende naam geworden, vooral vanwege zijn unieke benadering van real-money skill gaming. Maar wat maakt EazeGames precies zo speciaal? Laten we eens dieper in deze boeiende wereld duiken.

EazeGames in een notendop

EazeGames is Europa’s meest vermakelijke real-money skill gaming platform dat een breed aanbod aan populaire spellen, zoals Solitaire en Sudoku, aanbiedt in een competitieve setting voor echte geldprijzen. Het platform is volledig gebaseerd op vaardigheden, wat betekent dat het geen gok- of iGaming-platform is. Opmerkelijk is dat sommige van de top spelers al prijzen hebben gewonnen van meer dan €100.000,-!

Wat maakt EazeGames anders?

Wat EazeGames onderscheidt van andere gaming platforms is de competitieve benadering. Hier speel je je favoriete spellen tegen andere spelers voor echte geldprijzen. Dit houdt in dat er altijd een inzet wordt geplaatst, die kan bestaan uit gratis EazeCoins of echt geld, afhankelijk van de competitie waaraan je deelneemt. EazeGames is nadrukkelijk geen gokplatform of casino, omdat het alleen 100% vaardigheidsspellen aanbiedt, waarbij geluk en kans geen rol spelen.

EazeGames toernooien en spellen

EazeGames biedt een verscheidenheid aan toernooien aan, waaronder verschillende competities met diverse inleggen en prijzenpotten. Voorbeelden van toernooien zijn onder andere 2-speler competities met verschillende inzetten en prijzenpotten, en toernooien met 16 spelers en aanzienlijke prijzenpotten. De spellen die worden aangeboden zijn onder andere Solitaire, Bubble Shooter, Bingo, Match 3, en nog veel meer. Deze spellen zijn allemaal gebaseerd op vaardigheden, zonder enige vorm van kans of willekeurige elementen.

Het gebruik van EazeGames

Bij het bezoeken van EazeGames ontvang je automatisch een gastaccount met gratis 200 EazeCoins, die je direct kunt gebruiken. Deze EazeCoins worden automatisch aangevuld wanneer ze op zijn. Als je wilt spelen voor echt geld, dien je een account aan te maken. EazeGames ondersteunt verschillende populaire betaalmethoden, afhankelijk van het land waarin je je bevindt. In Nederland bijvoorbeeld, omvatten de betaalmethoden iDeal, creditcard en Apple Pay.

Beschikbaarheid en geld opnemen

EazeGames is beschikbaar op smartphones en tablets via de Apple App Store en de Galaxy App Store. Ook kun je op elk apparaat, zoals een laptop of PC via EazeGames.com spelen. Gebruikers kunnen op elk moment geld van hun account opnemen, met een minimum opnamebedrag van €10 en verwerkingskosten van €1.

Met de focus op vaardigheidsspellen en de mogelijkheid om geld te verdienen door te spelen, biedt EazeGames een unieke ervaring voor enthousiaste gamers.

Start met spelen en win echte geldprijzen