Geld verdienen

Jouw mening is geld waard | Verdien met vragenlijsten

Bedrijven zijn altijd op zoek naar kansen in de markt. Een belangrijke bron van informatie daarvoor is wat consumenten graag willen. Deze informatie is zelfs zo waardevol voor bedrijven dat ze bereid zijn er heel veel geld voor te betalen.

Leuk voor jou, want jij kan er een flink zakcentje of gave prijzen mee verdienen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het invullen van (korte) vragenlijsten. Soms kan je zelfs producten opgestuurd krijgen die je dan mag testen. Je kan zelf aangeven of je dat wilt.

Ga voor het maximale

Afhankelijk van jouw profiel, word je uitgenodigd voor verschillende enquêtes. We adviseren je om je bij alle websites in te schrijven, omdat je dan meer uitnodigingen voor enquêtes zult krijgen en zo kan je dus ook meer geld verdienen.

Via onderstaande websites kan je meedoen:

Global Test Market: Globaltestmarket.com
Toluna Influencers: Toluna.com
PanelClix: Panelclix.nl
MySurvey: Mysurvey.com
SamSam: Samsam.samr.nl
Opinieland: Opinieland.nl
i-Say: i-Say.com
Waardevolle Mening: Waardevollemening.nl
MOBROG: Mobrog.com/nl/
Take a Break: Takeabreak.insitessquare.com

Hoeveel kan je verdienen met enquêtes invullen?

Vul zoveel enquêtes in als je wilt en verdien gemiddeld tussen de €0.50 en €12 per enquête. Je krijgt betaald in contant geld, in tegoedbonnen of in prijstrekkingen. De registratie is helemaal gratis, dus je zal nooit iets hoeven te betalen.

Hoeveel je verdient hangt af van het aantal bedrijven waarbij je je aanmeldt en hoeveel tijd je wilt besteden aan het invullen van enquêtes. Bijvoorbeeld, de gemiddelde enquête betaalt €4, als je 5 enquêtes per dag invult, 5 dagen per week, verdien je €400 per maand.

Gerelateerde berichten

GRATIS BOEK: De Kunst van het Verkrijgen van Geld

Ontvang Amazon Associates betalingen op je Nederlandse bankrekening

Snel geld voor je auto

Plaats een reactie