Geld verdienen

Verdien geld met enquêtes | Jouw mening is geld waard

Bedrijven zijn altijd op zoek naar kansen in de markt. Een belangrijke bron van informatie daarvoor is wat consumenten graag willen. Deze informatie is zelfs zo waardevol voor bedrijven dat ze bereid zijn er heel veel geld voor te betalen.

Leuk voor jou, want jij kunt er een flink zakcentje of gave prijzen mee verdienen. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het invullen van (korte) vragenlijsten. Soms kun je zelfs producten opgestuurd krijgen die je dan mag testen. Je kunt zelf aangeven of je dat wilt.

Via onderstaande websites kun je meedoen en geld verdienen met enquêtes:

Tip! Afhankelijk van jouw profiel, word je uitgenodigd voor een beperkt aantal enquêtes. We adviseren je daarom bij meerdere websites in te schrijven, omdat je dan meer uitnodigingen voor enquêtes zult krijgen en zo kun je dus ook meer geld verdienen.

Hoeveel kun je verdienen met enquêtes invullen?

Vul zoveel enquêtes in als je wilt en verdien gemiddeld tussen de €0.50 en €12 per enquête. Je krijgt betaald in contant geld, in tegoedbonnen of in prijstrekkingen. De registratie is helemaal gratis, dus je zal nooit iets hoeven te betalen.

Hoeveel je verdient hangt af van het aantal bedrijven waarbij je je aanmeldt en hoeveel tijd je wilt besteden aan het invullen van enquêtes.