Handige links

Zekervangeld.nl

Zie hieronder een lijst met handige links naar websites met informatie, voorlichting, praktische tips, berekeningen en andere aan geld gerelateerde zaken.

Afm.nl
De AFM maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten. Als onafhankelijke gedragstoezichthouder dragen zij bij aan duurzaam financieel welzijn in Nederland.

Belastingdienst.nl
Startpunt voor belastingen, toeslagen en douanezaken.

Bkr.nl
Stichting BKR biedt veilige en betrouwbare informatie over leningen, om het financieel welzijn te bevorderen.

Divorz.nl
Financieel, juridisch en fiscaal advies bij scheiden. Download gratis de Checklist Efficiënt scheiden.

Mijnpersberichten.nl
Gratis persberichten plaatsen. De persberichten worden verstuurd naar aangemelde journalisten, redacteuren en bloggers.

Nhg.nl
Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) bent u zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperkt u met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst.

Nibud.nl
Het Nibud is hét kenniscentrum voor de huishoudportemonnee, waar consumenten terecht kunnen met al hun vragen over zakgeld, schulden, pensioen en meer.

Svb.nl
De Sociale Verzekeringsbank (SVB) is de uitvoerder van volksverzekeringen in Nederland. Zij zorgen ervoor dat onder andere kinderbijslag en AOW-pensioen op tijd en correct worden uitbetaald.

Wijzeringeldzaken.nl
Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om verantwoord financieel gedrag in Nederland te bevorderen.

ZZP uurtarief berekenen
Bereken hier het uurtarief dat je als ZZP’er aan je opdrachtgevers moet berekenen om het door jou gewenste salaris te verdienen.