Geld lenen

Voortaan ook banken leasen bij webshop

Na bedden kunnen consumenten nu ook bankstellen leasen bij Dekbed-Discounter.nl. Sinds de introductie van Boxspring Lease ruim een jaar geleden kozen meer dan 10.000 mensen voor deze nieuwe manier van slapen. Door de grote vraag is het assortiment nu ook uitgebreid met bankstellen.

De 2,5-zits, 3-zits en hoekbanken voor Banken Lease zijn ontworpen door het team van Dekbed-Discounter.nl, de organisatie achter Boxspring Lease. Ze worden geproduceerd onder het eigen luxelabel Presence. De meubels worden op maat gemaakt volgens de wensen van de koper.

Toekomst

“We zien dat er grote vraag is naar constructies waarbij mensen geen producten meer bezitten, maar deze huren of leasen”, vertelt eigenaar Niels Verwij. “We geloven ook echt dat dit de toekomst is en spelen daar op in door ons assortiment uit te breiden met Banken Lease. We richten ons daarbij vooral op de grotere, luxe meubels, waarvan we weten dat ze een behoorlijke kostenpost kunnen zijn als je die in een keer moet betalen. Bovendien zijn meubels als banken heel modegevoelig. Veel mensen willen heel graag na een jaar of vijf weer iets anders. Dankzij deze constructie is dat zo geregeld, zonder extra kosten.”

De looptijd van alle leasecontracten is vijf jaar. Na die periode kunnen klanten verlengen, nieuwe meubels uitzoeken of de producten overnemen tegen de dan geldende restwaarde. Klanten krijgen geen registratie bij BKR. Verwij: “Ze nemen als het ware een abonnement op slaap- of zitcomfort, met als grote voordeel dat als een bed of bank toch niet bevalt, we langskomen om het gratis op te lossen.”

Experience centra

De webshop heeft speciaal voor klanten die het fijn vinden om de meubels te zien en voelen twee experience centra geopend in Gouda en Berkel & Rodenrijs. Op beide locaties kunnen bezoekers proefliggen op de boxsprings. In Berkel & Rodenrijs kunnen ook bankstellen getest worden.

Waar het voor veel retailers de omgekeerde volgorde is, is het voor Verwij een logische stap om pas ná de webshop ook met fysieke winkels te komen. “Dekbed-Discounter.nl is en blijft in de hoofdzaak een online winkel. Maar we merken dat er bij grote producten als boxsprings toch wel behoefte is om ze eerst even te testen voor de aanschaf. Het is toch de bedoeling dat je er vijf jaar op gaat slapen, dus dan is het fijn om even op alle modellen gelegen te hebben. Ook bij banken is het prettig om ze even te kunnen testen, want je wil wel graag dat het lekker zit. Ook is het fijn om de stoffen gezien en gevoeld te hebben.”

Over Dekbed-Discounter.nl

Dekbed-Disounter.nl is met 2000 tot 3000 orders per dag de grootste webshop in beddengoed van de Benelux. De omzet in 2018 was ongeveer 40 miljoen euro. Op kantoor werken per ongeveer 100 personeelsleden. Dekbed-Discounter was een van de snelst groeiende websites in de Twinkle 100 van 2018. De webshop onderscheidt zich met goede service, snelle levering, veilig en achteraf betalen. In juni 2018 werd ook Boxspring Lease gelanceerd, waar sindsdien al tienduizenden mensen gebruik van hebben gemaakt.

Meer informatie: Dekbed-Discounter.nl

Lees ook: