Geld sparen Hebben

De 10 populairste spaarpotten van dit moment

Of je nu een specifiek spaardoel hebt of je wilt een “appeltje voor de dorst” hebben, het is een hele goede gewoonte om geld te sparen. En wat is er leuker dan sparen in een mooie spaarpot? Wij hebben de populairste spaarpotten van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 27-01-2023 18:47

1. Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is perfect om te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De eigenschappen van de speelgoed kluis op een rij: ✓ Kluis Spaarpot werkt op 3 x AA batterijen ✓ Eenvoudig in gebruik. ✓ Leuke en leerzame manier om met geld om te gaan. ✓ Geschikt voor alle munten en briefgeld.

bol.com | 28,75 | bekijken >

2. Benson Spaarpot Euro - 23 x 15 cm - per stuk

Benson Spaarpot Euro - 23 x 15 cm - per stuk

Leuke spaarpot in de vorm van een blik met euro-briefjes ontwerp. Dit product moet je openen met de blikopener als ze vol zitten of je de inhoud wil tellen. Het product kan niet opnieuw gesloten worden, maar dat kan juist in het voordeel werken. Kenmerken: Let op: het is een verrassing welke eurobiljet spaarpot je krijgt opgestuurd 100, 200, of 500 euro biljet model Afmeting: 23 cm. Diameter: Ø 15 cm. Materiaal: metaal

bol.com | 15,99 | bekijken >

3. Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot met Muntenteller Met deze Digitale Spaarpot met Muntenteller weet je precies hoeveel geld je hebt gespaard. Deze spaarpot is namelijk voorzien van een muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel geld er in de spaarpot zit. De digitale Spaarpot met Muntenteller is geschikt voor alle euromunten en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Nu is het niet meer nodig om die arme spaarvarken kapot te slaan om het gespaarde geld te tellen. Kenmerken: Merk: Knaldeals.

bol.com | 20,00 | bekijken >

4. SUPER MARIO - Spaarpot

SUPER MARIO - Spaarpot

Dit is een spaarpot in het thema van Super Mario.

bol.com | 18,99 | bekijken >

5. Spaarpot kind jongen - meisje – Volwassenen houten spaarvarken – 15 cm – Uniek - Handgemaakte Uil

Spaarpot kind jongen - meisje – Volwassenen houten spaarvarken – 15 cm – Uniek - Handgemaakte Uil

Spaarpot kind jongen - meisje – Volwassenen houten spaarvarken – 15 cm – Handgemaakte Uil Wat zien we daar, is de uil weer aan het koekeloeren met zijn grote ogen? Hij heeft ongetwijfeld honger met zo een grote lege buik! Een kinder spaaarpot, we kennen het allemaal nog. Elk muntje dat je kon vinden gauw in je spaarpot of spaarvarken stoppen. Of het nou het geluid was van het vallende muntje, of de tevreden gevoel bij het zien van al die muntjes, sparen blijft een leuk en onmisbaar gevoel voor elk kind. De woonkamer metgezel Door de fijne kwaliteit en het warme design kan de uil natuurlijk ook gewoon gezellig in de woonkamer staan.

bol.com | 19,99 | bekijken >

6. spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

Hier komt het Keramieken Spaarvarken met hamer. Deze keramieken varkensspaarpot is perfect om je geld te sparen! Stel je doel en vul de spaarpot beetje bij beetje. Als hij vol is, kan je jezelf lekker verwennen. Dit keramieken spaarvarken is 15 cm groot. Het keramieken spaarvarken wordt geleverd met een hamer Wil jij dit spaarvarken ook kunnen gebruiken? Vandaag besteld is deze overmorgen al in jouw huis! Waar is het artikel voor geschikt? Je kan met deze spaarpot leuk en creatief tot je doel komen. Bij de spaarpot zit een hamer die je kan gebruiken als je je doel bereikt hebt of de spaarpot zit vol.

bol.com | 12,50 | bekijken >

7. Digitale Spaarpot met Munten Teller – Geschikt voor Euro Muntgeld – Volwassenen – Jongen en Meisje – Transparant

Digitale Spaarpot met Munten Teller – Geschikt voor Euro Muntgeld – Volwassenen – Jongen en Meisje – Transparant

Met deze handige digitale spaarpot hoef je niet meer na een tijdje het geld eruit te halen om alles na te tellen. Maar met dit spaarvarken blijf je altijd op de hoogte van het totale bedrag wat in de spaarpot zit. De munten teller heeft plaats voor tussen de 800 en 1000 muntjes en houdt de totale stand nauwkeurig bij. De digitale spaarpot werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.

bol.com | 18,86 | bekijken >

8. Basetech 1619410 Spaarpot met digitale teller Aantal muntvakken: 1

Basetech 1619410 Spaarpot met digitale teller Aantal muntvakken: 1

De spaarpot met digitale muntteller is voorzien van een inworpgleuf en een digitale teller is en een LCD-scherm dat de actuele inhoud weergeeft. Als een muntstuk ingooit, herkent de muntmeter de waarde van de munt, telt dit op bij de inhoud en geeft de som weer. Highlights: De geïntegreerde muntenteller motiveert om te sparen. Voor alle euromunten geschikt. Inhoud levering: Spaarpot Gebruiksaanwijzing

bol.com | 15,74 | bekijken >

9. Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kinderen met Pincode - Zwart - Munt en Briefgeld

Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kinderen met Pincode - Zwart - Munt en Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is een leuke gadget en perfect om jouw fortuin te laten groeien en uiteraard te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Aan de bovenkant bevindt zich een sleuf voor munten en een afzonderlijke sleuf voor briefgeld aan de voorkant. Biljetten worden alleen door de spaarpot aangenomen als de deur gesloten is (wanneer het groene lampje brandt).

bol.com | 27,50 | bekijken >

10. Moses Spaarpot Eenhoorn 16 X 14 X 8 Cm Wit

Moses Spaarpot Eenhoorn 16 X 14 X 8 Cm Wit

Moses spaarpot eenhoorn Spaar voor de mooiste cadeaus met deze spaarpot van Moses. De rubberen sluiting op de buik van de eenhoorn kan herhaaldelijk worden geopend en gesloten. Specificaties: Kleur: wit, roze, paars Geslacht: meisjes Leeftijd: 3 jaar en ouder Materiaal: gips Afmetingen: 16 x 14 x 8 cm (B x H x D)

bol.com | 21,95 | bekijken >

Lees ook: