Geld sparen Hebben

De 10 populairste spaarpotten van dit moment

Of je nu een specifiek spaardoel hebt of je wilt een “appeltje voor de dorst” hebben, het is een hele goede gewoonte om geld te sparen. En wat is er leuker dan sparen in een mooie spaarpot? Wij hebben de populairste spaarpotten van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 16-09-2023 16:51

1. spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

Hier komt het Keramieken Spaarvarken met hamer. Deze keramieken varkensspaarpot is perfect om je geld te sparen! Stel je doel en vul de spaarpot beetje bij beetje. Als hij vol is, kan je jezelf lekker verwennen. Dit keramieken spaarvarken is 15 cm groot. Het keramieken spaarvarken wordt geleverd met een hamer Wil jij dit spaarvarken ook kunnen gebruiken? Vandaag besteld is deze overmorgen al in jouw huis! Waar is het artikel voor geschikt? Je kan met deze spaarpot leuk en creatief tot je doel komen. Bij de spaarpot zit een hamer die je kan gebruiken als je je doel bereikt hebt of de spaarpot zit vol.

bol.com | 11,75 | bekijken >

2. Sustainey® Spaarpot XL - Montessori spaarpot kinderen - Spaarpot Volwassenen - Educatieve spaarpot – Spaarpot jongen - Spaarpot meisje

Sustainey® Spaarpot XL - Montessori spaarpot kinderen - Spaarpot Volwassenen - Educatieve spaarpot – Spaarpot jongen - Spaarpot meisje

Hecht u als ouder waarde aan de financiele en rekenkundige ontwikkeling van uw kind? Dan is de spaarpot van Sustainey het ideale cadeau voor uw kind. Op een spelenderwijze leren sparen zonder gedoe! Waar de samenleving steeds digitaler wordt en ook steeds vaker digitaal betaald ligt er voor de jongere generatie's een gevaar op de loer. Namelijk dat de jongeren steeds slechter worden met cijfers en de omgang met geld. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de studenten door losbandigheid met geld meer kans hebben op schulden. Om dit probleem te voorkomen hebben wij een montessori spaarpot ontwikkeld.

bol.com | 34,95 | bekijken >

3. Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Denk groot, begin klein met de PokiMoneyBox! Hoe werkt het? Op de PokiMoneyBox vind je verschillende bedragen variërend tussen de € 0,05 en € 20,00. Stop de munten of briefgeld in de houten spaarpot en streep het bedrag weg. Heb je alles weggestreept? Dan heb je maar liefst € 500,00 bij elkaar gespaard! Een superleuke en makkelijke manier om geld te sparen.

bol.com | 19,95 | bekijken >

4. Spaarpot 500 euro biljet - 8 x 15 cm - Blikken/metalen spaarpot met euro biljet - 1 stuk

Spaarpot 500 euro biljet - 8 x 15 cm - Blikken/metalen spaarpot met euro biljet - 1 stuk

Metalen spaarpot 500 euro biljet 8 x 15 cm. Metalen spaarpot met de opdruk van een 500 euro biljet. LET OP! : Eenmalig te openen met bijvoorbeeld een blikopener. Materiaal: metaal/blik. Afmeting: ca. 8 cm in diameter en 15 cm in hoogte. Metalen/blikken spaarpotten rond.

bol.com | 8,84 | bekijken >
blokker.nl | 16,95 | bekijken >
blokker.nl | 16,95 | bekijken >
blokker.nl | 16,95 | bekijken >

5. Thuiser Spaarpot Volwassenen - Voor Munten & Briefgeld - Zwart

Thuiser Spaarpot Volwassenen - Voor Munten & Briefgeld - Zwart

Heb je ooit het gevoel gehad dat je een veilige plek nodig hebt om je spaargeld te bewaren? Een plek waar je je zuurverdiende geld kunt opslaan en waarvan je zeker weet dat je het niet zomaar uitgeeft? Dan is de Thuiser spaarpot precies wat je zoekt! Grote opslag voor briefjes en muntjes Met ruimte voor maar liefst 500 briefjes en 3000 muntjes, biedt de spaarpot van Thuiser een grote opslag voor al je besparingen. Of je nu spaart voor die speciale vakantie, een nieuw gadget of gewoon voor een regenachtige dag, met deze capaciteit weet je zeker dat er voldoende plek is.

bol.com | 19,95 | bekijken >

6. SpaarBuddy - Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

SpaarBuddy - Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd leren sparen 80% minder kans hebben op financiële problemen later? Deze leuke en slimme spaarpot helpt kinderen op een educatieve manier te leren sparen. Gebruik je pinpas met pincode om geld te storten en op te nemen. Dankzij de automatische muntenteller herkent de SpaarBuddy hoeveel geld je gespaard hebt en kan je het totaal gespaarde bedrag op ieder moment bekijken.

bol.com | 34,95 | bekijken >

7. Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is perfect om te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De eigenschappen van de speelgoed kluis op een rij: ✓ Kluis Spaarpot werkt op 3 x AA batterijen ✓ Eenvoudig in gebruik. ✓ Leuke en leerzame manier om met geld om te gaan. ✓ Geschikt voor alle munten en briefgeld.

bol.com | 18,50 | bekijken >

8. Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kinderen met Pincode - Zwart - Munt en Briefgeld

Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kinderen met Pincode - Zwart - Munt en Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is een leuke gadget en perfect om jouw fortuin te laten groeien en uiteraard te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Aan de bovenkant bevindt zich een sleuf voor munten en een afzonderlijke sleuf voor briefgeld aan de voorkant. Biljetten worden alleen door de spaarpot aangenomen als de deur gesloten is (wanneer het groene lampje brandt).

bol.com | 27,50 | bekijken >

9. Spaarpot Varken 9 cm - spaarvarken

Spaarpot Varken 9 cm - spaarvarken

Een mooie roze varkentje als een echte spaarpot. Gemaakt van steen en roze geglazuurd. Onderin een plastic dopje om het geld weer uit te halen. Verpakt in een doosje. Staat leuk in een kinderkamer of op een kinderbureau, om kinderen te leren sparen. Maten: 9x9x13 cm.

bol.com | 10,46 | bekijken >

10. YONO Digitale Spaarpot met Munten Teller – Spaarvarken Blik geschikt voor Euro Muntgeld – Volwassenen – Jongen en Meisje – Transparant

YONO Digitale Spaarpot met Munten Teller – Spaarvarken Blik geschikt voor Euro Muntgeld – Volwassenen – Jongen en Meisje – Transparant

Met deze handige digitale spaarpot hoef je niet meer na een tijdje het geld eruit te halen om alles na te tellen. Maar met dit spaarvarken blijf je altijd op de hoogte van het totale bedrag wat in de spaarpot zit. De munten teller heeft plaats voor tussen de 800 en 1000 muntjes en houdt de totale stand nauwkeurig bij. De digitale spaarpot werkt op 2 AAA-batterijen die niet worden meegeleverd.

bol.com | 18,95 | bekijken >

Lees ook: