Geld sparen Hebben

De 10 populairste spaarpotten van dit moment

Of je nu een specifiek spaardoel hebt of je wilt een “appeltje voor de dorst” hebben, het is een hele goede gewoonte om geld te sparen. En wat is er leuker dan sparen in een mooie spaarpot? Wij hebben de populairste spaarpotten van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 24-05-2023 22:56

1. Benson Spaarpot - Euro - 8 x 13 cm - Assorti - per stuk

Benson Spaarpot - Euro - 8 x 13 cm - Assorti - per stuk

Ben jij ook dol op sparen? Dan is deze Benson Spaarpot Euro echt iets voor jou! Met zijn unieke eurobriefjes design in de vorm van een blik maakt hij sparen extra leuk. Maar dat is niet alles, de spaarpot is namelijk ook nog eens veilig in gebruik. Je opent de spaarpot namelijk met een blikopener als hij helemaal vol zit. Zo kun je er niet zomaar bij om er toch weer wat uit te halen. De spaarpot heeft een hoogte van 11 cm en een diameter van 7.5 cm. En met de mix van 10, 20, 50, 100, 200, of 500 eurobiljetten wordt sparen nóg leuker! Kenmerken: Hoogte: 11 cm Diameter: 7.

bol.com | 8,13 | bekijken >

2. Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is perfect om te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De eigenschappen van de speelgoed kluis op een rij: ✓ Kluis Spaarpot werkt op 3 x AA batterijen ✓ Eenvoudig in gebruik. ✓ Leuke en leerzame manier om met geld om te gaan. ✓ Geschikt voor alle munten en briefgeld.

bol.com | 18,95 | bekijken >

3. Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Denk groot, begin klein met de PokiMoneyBox! Hoe werkt het? Op de PokiMoneyBox vind je verschillende bedragen variërend tussen de € 0,05 en € 20,00. Stop de munten of briefgeld in de houten spaarpot en streep het bedrag weg. Heb je alles weggestreept? Dan heb je maar liefst € 500,00 bij elkaar gespaard! Een superleuke en makkelijke manier om geld te sparen.

bol.com | 19,95 | bekijken >

4. Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot met Muntenteller Met deze Digitale Spaarpot met Muntenteller weet je precies hoeveel geld je hebt gespaard. Deze spaarpot is namelijk voorzien van een muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel geld er in de spaarpot zit. De digitale Spaarpot met Muntenteller is geschikt voor alle euromunten en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Nu is het niet meer nodig om die arme spaarvarken kapot te slaan om het gespaarde geld te tellen. Kenmerken: Merk: Knaldeals.

bol.com | 17,99 | bekijken >

5. spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

Hier komt het Keramieken Spaarvarken met hamer. Deze keramieken varkensspaarpot is perfect om je geld te sparen! Stel je doel en vul de spaarpot beetje bij beetje. Als hij vol is, kan je jezelf lekker verwennen. Dit keramieken spaarvarken is 15 cm groot. Het keramieken spaarvarken wordt geleverd met een hamer Wil jij dit spaarvarken ook kunnen gebruiken? Vandaag besteld is deze overmorgen al in jouw huis! Waar is het artikel voor geschikt? Je kan met deze spaarpot leuk en creatief tot je doel komen. Bij de spaarpot zit een hamer die je kan gebruiken als je je doel bereikt hebt of de spaarpot zit vol.

bol.com | 11,99 | bekijken >

6. SpaarBuddy - Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

SpaarBuddy - Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd leren sparen 80% minder kans hebben op financiële problemen later? Deze leuke en slimme spaarpot helpt kinderen op een educatieve manier te leren sparen. Gebruik je pinpas met pincode om geld te storten en op te nemen. Dankzij de automatische muntenteller herkent de SpaarBuddy hoeveel geld je gespaard hebt en kan je het totaal gespaarde bedrag op ieder moment bekijken.

bol.com | 34,95 | bekijken >

7. Sustainey® Spaarpot - Duurzame spaarpot volwassenen - Spaarvarken voor kinderen - Educatief speelgoed -Houten speelgoed – Spaarpot jongen - Spaarpot meisje

Sustainey® Spaarpot - Duurzame spaarpot volwassenen - Spaarvarken voor kinderen - Educatief speelgoed -Houten speelgoed – Spaarpot jongen - Spaarpot meisje

Oneindig veel spaarplezier tot € 1000,- euro. Wist jij dat het heel belangrijk is om op een jonge leeftijd te leren sparen? Door kinderen te leren sparen weten ze op latere leeftijd beter hoe ze met geld om moeten gaan en wordt financieel GEDOE hopelijk voorkomen. Daarnaast is leren sparen met de Sustainey Educatieve Spaarpot ook enorm leuk en leerzaam! Met dit spaarvarken leren kinderen sparen door het bedrag in de spaarpot te gooien en aan de voorkant bij te houden hoeveel er gespaard is. De achterkant is te gebruiken als kladblok en dient voor educatieve doeleinden zoals het berekenen van het gespaarde bedrag.

bol.com | 29,88 | bekijken >

8. Spaarpot Varken 9 cm - spaarvarken

Spaarpot Varken 9 cm - spaarvarken

Een mooie roze varkentje als een echte spaarpot. Gemaakt van steen en roze geglazuurd. Onderin een plastic dopje om het geld weer uit te halen. Verpakt in een doosje. Staat leuk in een kinderkamer of op een kinderbureau, om kinderen te leren sparen. Maten: 9x9x13 cm.

bol.com | 7,30 | bekijken >
blokker.nl | 11,75 | bekijken >
blokker.nl | 11,75 | bekijken >
blokker.nl | 11,75 | bekijken >

9. Metalen Spaarpot Geldkist - Zwart

Metalen Spaarpot Geldkist - Zwart

In dit metalen geldkistje berg je al je geld veilig op. Inclusief 2 sleuteltjes voor het slotje.

bol.com | 12,99 | bekijken >

10. RAMBUX® - Kluis met Pincode & Geluid - Roze - Spaarpot - Munten & Briefgeld - Automatisch Spaarvarken - Educatief Speelgoed

RAMBUX® - Kluis met Pincode & Geluid - Roze - Spaarpot - Munten & Briefgeld - Automatisch Spaarvarken - Educatief Speelgoed

Deze RAMBUX® kluis spaarpot met pincode is perfect om te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Dit automatische spaarvarken is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen geluidjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. Jouw voordelen ✓ Kluis Spaarpot werkt op 3 x AA batterijen ✓ Leuke en leerzame manier om met geld om te gaan ✓ Geschikt voor alle munten en briefgeld.

bol.com | 29,95 | bekijken >

Lees ook: