Geld sparen Hebben

De 10 populairste spaarpotten van dit moment

Of je nu een specifiek spaardoel hebt of je wilt een “appeltje voor de dorst” hebben, het is een hele goede gewoonte om geld te sparen. En wat is er leuker dan sparen in een mooie spaarpot? Wij hebben de populairste spaarpotten van dit moment voor je op een rij gezet.

Bijgewerkt: 28-11-2023 17:34

1. Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Kluis met Pincode - Zwart - Spaarpot Kind - Munten & Briefgeld

Deze gave Kluis Spaarpot Bank met Pincode is perfect om te leren omgaan met geld! Het leukste cadeau om te geven en om te krijgen! Deze spaarpot kluis is geschikt voor alle soorten munten en briefgeld. De kluis is zelfs voorzien van een automatische biljetten inname. De kluis werkt met een pincode en het geluidseffect kan aangepast worden van sprekende stem naar alleen piepjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren. De eigenschappen van de speelgoed kluis op een rij: ✓ Kluis Spaarpot werkt op 3 x AA batterijen ✓ Eenvoudig in gebruik. ✓ Leuke en leerzame manier om met geld om te gaan. ✓ Geschikt voor alle munten en briefgeld.

bol.com | 27,95 | bekijken >

2. Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot Met Munten Teller - Geschikt voor Euro munten - 1.8L - Transparant

Digitale Spaarpot met Muntenteller Met deze Digitale Spaarpot met Muntenteller weet je precies hoeveel geld je hebt gespaard. Deze spaarpot is namelijk voorzien van een muntenteller die nauwkeurig bijhoudt hoeveel geld er in de spaarpot zit. De digitale Spaarpot met Muntenteller is geschikt voor alle euromunten en kan ongeveer 800 - 1000 munten tellen. Nu is het niet meer nodig om die arme spaarvarken kapot te slaan om het gespaarde geld te tellen. Kenmerken: Merk: Knaldeals.

bol.com | 14,80 | bekijken >

3. Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Spaardoel van €500 - Uniek Aftelmethode - Streep af wat je er in gooit - MoneyBox Spaarpot - Bereik jouw Spaardoel van €500!

Denk groot, begin klein met de PokiMoneyBox! Hoe werkt het? Op de PokiMoneyBox vind je verschillende bedragen variërend tussen de € 0,05 en € 20,00. Stop de munten of briefgeld in de houten spaarpot en streep het bedrag weg. Heb je alles weggestreept? Dan heb je maar liefst € 500,00 bij elkaar gespaard! Een superleuke en makkelijke manier om geld te sparen.

bol.com | 19,95 | bekijken >

4. Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

Digitale Spaarpot met Munten teller - Incl Pinpas & Spaarplan - Educatief Speelgoed - LCD scherm - Spaardoelen

Wist je dat kinderen die op jonge leeftijd leren sparen 80% minder kans hebben op financiële problemen later? Deze leuke en slimme spaarpot helpt kinderen op een educatieve manier te leren sparen. Gebruik je pinpas met pincode om geld te storten en op te nemen. Dankzij de automatische muntenteller herkent de hoeveelheid geld je gespaard hebt en kan je het totaal gespaarde bedrag op ieder moment bekijken.

bol.com | 44,95 | bekijken >

5. spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

spaarpot - keramieken Spaarvarken - hamer

Hier komt het Keramieken Spaarvarken met hamer. Deze keramieken varkensspaarpot is perfect om je geld te sparen! Stel je doel en vul de spaarpot beetje bij beetje. Als hij vol is, kan je jezelf lekker verwennen. Dit keramieken spaarvarken is 15 cm groot. Het keramieken spaarvarken wordt geleverd met een hamer Wil jij dit spaarvarken ook kunnen gebruiken? Vandaag besteld is deze overmorgen al in jouw huis! Waar is het artikel voor geschikt? Je kan met deze spaarpot leuk en creatief tot je doel komen. Bij de spaarpot zit een hamer die je kan gebruiken als je je doel bereikt hebt of de spaarpot zit vol.

bol.com | 9,14 | bekijken >
blokker.nl | 13,99 | bekijken >
blokker.nl | 13,99 | bekijken >
blokker.nl | 13,99 | bekijken >

6. Bouchelle® Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kind met Pincode - Roze - Educatief Speelgoed

Bouchelle® Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kind met Pincode - Roze - Educatief Speelgoed

Ben je op zoek naar een toffe spaarpot voor je kind? Kijk niet verder! De Bouchelle Spaarpot is een perfect voorbeeld van educatief speelgoed voor zowel een jongen of meisje. Met een pincode, net als een echte kluis, kunnen ze hun zakgeld veilig bewaren. Deze roze spaarpot accepteert zowel muntgeld als briefgeld. Geef je kind een lesje in sparen met deze geweldige spaarpot. Voordelen 1. Bewaar je zakgeld veilig en je zult nooit meer iets kwijtraken met de Spaarpot van Bouchelle®! 2. Geschikt voor jongens én meisjes - dit is de perfecte spaarpot voor iedereen! 3. Met de pincode kluisfunctie bescherm je je spaargeld tegen nieuwsgierige ogen. 4.

bol.com | 29,50 | bekijken >

7. Huntex Digitale Voetbal Spaarpot Met Muntenteller - 1,75 Liter - Geschikt Voor Euro's - Spaarpot Voor Jongen En Meisje - Met Teller - Met slot - Elektrische Spaarpot - Volwassenen - Educatief Speelgoed

Huntex Digitale Voetbal Spaarpot Met Muntenteller - 1,75 Liter - Geschikt Voor Euro's - Spaarpot Voor Jongen En Meisje - Met Teller - Met slot - Elektrische Spaarpot - Volwassenen - Educatief Speelgoed

Deze spaarpot herkent elk euromuntstuk dat u in de gleuf werpt, telt de waarden op en geeft de totaalsom op het lcd-scherm weer. voeding: 2 x AAA-batterij, niet meegeleverd afmetingen: Ø 170mm x 150mm gewicht: 240 g herkent alle euromuntstukken lcd-scherm resetknop permanent geheugen Hoe leuk is het om een voetbalspaarpot te hebben en dat er spelenderwijs geleerd wordt wat de waardes zijn van de verschillende munten!

bol.com | 23,94 | bekijken >

8. Bouchelle® Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kind met Pincode - Zwart - Educatief Speelgoed

Bouchelle® Spaarpot voor Jongen en Meisje - Kluis Spaarpot voor Kind met Pincode - Zwart - Educatief Speelgoed

Ben je op zoek naar een stoere spaarpot voor je kind? Kijk niet verder! De Bouchelle Spaarpot is een perfect voorbeeld van educatief speelgoed voor een jongen of meisje. Met een pincode, net als een echte kluis, kunnen ze hun zakgeld veilig bewaren. Deze zwarte spaarpot accepteert zowel muntgeld als briefgeld. Geef je kind een lesje in sparen met deze geweldige spaarpot. Voordelen 1. Bewaar je zakgeld veilig en je zult nooit meer iets kwijtraken met de Spaarpot van Bouchelle! 2. Geschikt voor jongens én meisjes - dit is de perfecte spaarpot voor iedereen! 3. Met de pincode kluisfunctie bescherm je je spaargeld tegen nieuwsgierige ogen. 4.

bol.com | 29,50 | bekijken >

9. Minecraft Varkensspaarpot

Minecraft  Varkensspaarpot

Dit is een spaarpot van een varken uit Minecraft. Kenmerken: Hoogte: 19 cm

bol.com | 19,36 | bekijken >

10. Lilo & Stitch Metalen Spaarpot - Disney - 10 x 15 CM

Lilo & Stitch Metalen Spaarpot - Disney - 10 x 15 CM

Met deze ideale spaarpot van Disney`s Lilo & Stitch berg je je geld veilig op. Ideaal voor de echte stitch fan. De spaarpot is 15 CM hoog en 10 CM rond. Het geld kan er eenmalig uitgehaald worden met een blikopener, alleen geschikt voor de echte spaarder dus.

bol.com | 11,19 | bekijken >

Lees ook: