Vergelijk hier alle energieleveranciers en bespaar op je energiekosten

Zekervangeld.nl

Nederlandse huishoudens betalen jaarlijks 2 miljard euro te veel voor energie!

Het grootste deel van alle huishoudens heeft een te duur energiecontract en is nog nooit, of heel lang geleden, overgestapt naar een andere energieleverancier.

Zulke huishoudens worden ook wel slapers genoemd en zijn een mooie inkomstenbron voor de leveranciers. Want zelfs bij de huidige leverancier kan men een stuk goedkoper uit zijn door te vergelijken en over te stappen naar een voordeliger tarief.

Veel mensen lijken niet te beseffen hoe hoog de besparing kan zijn. Daarnaast denken ze dat het veel gedoe is. Terwijl als je overstapt van energieleverancier je niet zelf je oude energiecontract hoeft op te zeggen. Dat doet de nieuwe leverancier voor je. Hierdoor zit je nooit zonder gas of stroom. Stap dus ook over. Dat is zo geregeld en kan je honderden euro’s per jaar besparen.

Vergelijk hieronder het energie aanbod van alle Nederlandse aanbieders. Je kan flink wat geld besparen door de best passende aanbieder voor gas en licht te kiezen. Door jaarlijks over te stappen kan je tevens iedere keer profiteren van een welkomstkorting.

wijzig uw gegevens